Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Lisäkäsiä liiketoiminnan kehittämiseen

Olipa tarpeenne sitten myynnin kehittäminen tai sisäisen laskentatoimen hyödyntäminen yrityksen päivittäisessä johtamisessa, me autamme. On parempi kääntyä puoleemme silloin, kun asiat ovat vielä kunnossa. Ongelmien sijaan tarjoamme ratkaisuja.

Palvelut yrityksille

Taloushallinto: sisäinen laskentatoimi johdon työkaluksi​

Valjastamme sisäisen laskentatoimen yrityksen johdon työkaluksi ja autamme hyödyntämään taloudellista dataa tehokkaammin. Teemme esimerkiksi tilinpäätösanalyysit, kassavirtalaskelmat ja tunnuslukuanalyysit.

Sisäisen laskentatoimeen panostaminen kannattaa. Sen avulla voi säästää rahaa, lisätä yrityksen tuottoja sekä auttaa yritystä ennakoimaan ja valmistautumaan mahdollisesti edessä oleviin taloudellisiin haasteisiin.

Liiketoiminnan kehittäminen

Tarvitsetteko apua uusasiakashankintaan, uusien markkinoiden tunnistamiseen tai myynnin tehostamiseen?

Toimialoista erikoisalaamme on biotalous. 

Palvelut yhdistyksille ja järjestöille

Taloudellisen tilan arviointi ja toiminnan kehittäminen

Palvelemme mielellämme myös yhdistyksiä ja järjestöjä. Ratkaisujemme tavoite on tarkastaa ja varmistaa yhteisön taloudellinen elinvoimaisuus ja turvata toiminnan jatkuminen. Maksuvalmiuden seuraaminen ja toimintaympäristön muutokseen varautuminen ovat jokaisen yhteisön johdon ja hallituksen tärkeimpiä toimenpiteitä  – myös voittoa tavoittelemattoman yhteisön.

Autamme myös asiakkaan tarpeiden mukaan yhdistyksen tai järjestön toiminnan kehittämisessä.

Koulutukset

Tarvitsetko yrittäjyyskoulutusta tai lisää tietoa jostain yrittäjyyden osa-alueesta? Tarjoamme yrittäjyyskoulutusta ja yrittäjyyden eri osa-alueita käsitteleviä koulutuksia. Räätälöimme koulutuksen tarpeidesi mukaan – aiheena voi olla esimerkiksi yrittäjän taloushallinto. Koulutuksemme sopivat myös järjestöille ja yhdistyksille.

Miten voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai täyttämällä oheinen lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!